Symposium & hands-on workshops: Think Digital in Hong Kong

 

Break through workflows in digital dentistry and comprehensive treatment planning.

 

With keynote speakers workshops.

Ontdek onze Solutions

 

Ontdek onze digitale apparatuur.

PROMOTION

WHITE DECEMBER DEALS

Ontdek nu onze onweerstaanbare White December Deals. Profiteer van mega kortingen op 3shape, Medit en RayFace scanners! Wees er snel bij want deze aanbiedingen zijn beperkt beschikbaar! Mis het niet!

IN DE SPOTLIGHT

EXCLUSIEVE NOVEMBER ACTIE

Wij willen u en uw team bedanken, daarom geven wij deze tassen cadeau in de maand november!

 

Bij Elysee Dental geven wij niet alleen om de mooie glimlach van uw patiënten maar leveren wij ook graag onze bijdrage aan positieve ontwikkelingen wereldwijd. Onze inspanningen in Madagaskar via de Modern Dental Care Foundation, zijn u misschien al bekend. Wij zijn verheugd u een nieuw initiatief voor te kunnen stellen: de introductie van exclusieve handgemaakte Sahaza MG tassen.

Bij elke TrioClear™ behandeling vanaf Touch-up schenken wij u een exclusieve Sahaza MG-tas.* Deze tas is niet alleen een stijlvolle aanvulling, maar draagt ook bij aan de toekomst van vrouwen in Madagaskar.

IN DE SPOTLIGHT

HONG KONG EVENT

Think Digital event

 

Graag delen wij onze kennis met 7 keynote lezingen en break-out sessies bestaande uit 6 verschillende roterende workshops om vaardigheden in de praktijk te oefenen en te verbeteren in een uiterst inspirerende en dynamische omgeving. Het driedaagse educatieve/wetenschappelijke programma vindt plaats in het grootste tandtechnisch laboratorium ter wereld. U kunt de dynamiek en ambities van de Modern Dental Group, om tandartsen over de hele wereld te ondersteunen met innovatieve oplossingen zien en voelen, evenals de sfeer van Hong Kong en Dongguan (waar u een spectaculaire show zult bezoeken).

Online Platform

Maak kennis met IRIS, ons geavanceerde online platform dat speciaal is ontworpen om uw dossierbeheer naadloos te stroomlijnen. Met IRIS is het gebruik van traditionele laboratoriumformulieren verleden tijd.

Educatie in onze Solutions

Verrijk uw inzicht in onze producten, materialen en solutions door deel te nemen aan onze cursussen, informatieve webinars en inspirerende evenementen. Raadpleeg de beschikbare data hieronder: