Ontdek onze nieuwe E-learning voor tandartsen en tandartsassistenten!

Duik in de wereld van alignerbehandelingen met onze uitgebreide E-Learning, bestaande uit 6 modules en een afsluitend examen. Na succesvolle afronding van de e-learningmodules en een positieve beoordeling, ontvangt u een certificaat waarmee u uw kennis van TrioClear™-behandelingen kunt aantonen.

  • Basismodule Orthodontie Opfrisser: Versterk uw kennis met deze module, die een basis biedt voor orthodontische vaardigheden.
  • Module 1 Casusselectie en documentatie: Beheers de kunst van casusselectie en effectieve documentatie van orthodontische behandelingen.
  • Module 2 Stappen voor het indienen van TrioClear™ casussen: Ontdek de procedure voor het indienen van TrioClear™ casussen en perfectioneer uw behandelbenadering.
  • Module 3 Het plaatsen van Aligners en Follow-up consultaties: Leer de nauwkeurige stappen voor het correct plaatsen van aligners en het uitvoeren van effectieve follow-up consultaties. Wat moet u tijdens deze consultaties communiceren?
  • Module 4 Probleemoplossing tijdens de behandeling: Ontwikkel vaardigheden om deskundig om te gaan met eventuele uitdagingen die zich tijdens het behandelingsproces voordoen.
  • Module 5 Laatste stappen, verfijningen + retentie: Verfijn uw expertise met de laatste behandelingstechnieken en retentieprocedures.
  • Evaluatie: Test uw kennis en ontvang erkenning voor uw vaardigheden!

Na succesvolle afronding van het assessment, ontvangt u niet alleen waardevolle kennis, maar ook een certificaat dat uw bekwaamheid in orthodontie en TrioClear™-behandelingen bevestigt. Bent u klaar om uw expertise te demonstreren?

Deze e-learning biedt een grondig inzicht in orthodontische behandelingen en bereidt u voor op succes in de wereld van TrioClear™-behandelingen. Wij wensen u een productieve leerervaring en veel succes bij het bereiken van nieuwe hoogten in orthodontische uitmuntendheid!