E-learning platform

Bij Elysee Dental bieden wij een reeks e-learning cursussen aan die ontworpen zijn om u te helpen op de hoogte te blijven van de laatste trends en technologie in de sector en om uw vaardigheden en productiviteit te verbeteren.

Gebundelde kennis op ons e-learning platform

Onze e-learnings zijn online toegankelijk en kunnen in uw eigen tempo worden gevolgd, zodat u de flexibiliteit hebt om te leren volgens uw eigen schema. Bovendien krijgt u via de e-learnings toegang tot deskundige docenten die u door de stof heen loodsen en u persoonlijke feedback en ondersteuning geven. Onze e-learnings behandelen verschillende onderwerpen; van de nieuwste tandheelkundige technologie en technieken tot digitale workflows. Naast het gemak en de flexibiliteit van e-learning zijn onze cursussen ook gratis, waardoor het een ideale manier is om uw kennis en vaardigheden te verbeteren.

Dus waarom wachten?

Schrijf u vandaag nog in voor onze e-learning Modern Dental Academy en zet de eerste stap naar het vergroten van uw kennis en vaardigheden. Met onze deskundige docenten, flexibele planning en gratis aanbod is er geen betere manier om in uzelf en uw carrière te investeren.

Vraag uw account nu aan