Live evenement

Digitale Beeldvorming Cursusdag inclusief RAYFace

U heeft waarschijnlijk al gehoord van de RayFace Scanner, maar nu krijgt u de kans om deze innovatie van dichtbij te gebruiken. Onze sprekers, Jasper Thoolen en Alex Bak, zullen u uitgebreid informeren over hoe u deze scanner kan integreren in uw praktijk voor een efficiënte en voorspelbare patiëntenzorg.

Een dag vol kennis en workshops

De cursusdag begint met een introductie van ModernDental en RayMedical, gevolgd door een demonstratie en uitleg over de hardware en software, met een rondleiding door de workflow. Jasper Thoolen behandelt hierna gezichtsgerichte behandelplanning en hoe u de beste resultaten voor uw patiënten kan bereiken.

Na de pauze en lunch zijn er meer demonstraties en hands-on sessies waarin u de RayFace Scanner zelf instelt, kalibreert, en gebruikt om gedetailleerde scans te maken en te combineren met intra-orale scans om een digitale avatar te creëren.

De dag eindigt met uitleg over de export- en importmogelijkheden van de gegenereerde data en een introductie tot optionele modules zoals de DSD-tool, RayFusion en de Ortho-simulator.

Datum & Locatie

Zaterdag 6 juli

Lassus Tandartsen

Moergestelseweg 32L

5062 JW Oisterwijk

Programma

9:00 uur – Aanvang en Introductie

9:30 uur – Demonstratie en behandelplanning

12:30 uur – Lunch

13:30 uur – Demonstraties en Hands-on sessies

17:15 uur – Vragenronde en afsluiting

Bekijk hier het volledige programma:

Deelname en Voordelen

De deelnameprijs voor deze waardevolle dag is €1000 per deelnemer, waarbij een extra deelnemer van uw praktijk voor een gereduceerd tarief van €750 kan deelnemen. Bij aanschaf van een RAYFace scanner wordt 1000 euro gecrediteerd zodat u uiteindelijk niets extra betaalt voor deze waardevolle training. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Na deelname ontvangt u een voucher waarmee u de RayFace Scanner kunt aanschaffen voor de speciale actieprijs van €14.900 (normale prijs €18.900). Bovendien worden de cursuskosten van 1000 euro dan gecrediteerd.

De training vindt plaats in een praktijk waar de volledige workflow al operationeel is, wat een praktische en realistische leerervaring garandeert. Meld u nu aan en verzeker uzelf van een plek voor deze intensieve en leerzame dag!

Inschrijven voor deze Cursus:

Wees er snel bij! Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!