Webinar

F.I.T. hands-on Cursus (NL)

Forma Injectie Techniek

Leerdoel

Na deze cursus bent u in staat om volledig zelfstandig uw patiënten met gebitsslijtage te behandelen met gebruik van de Forma® Injectie technieken.

Inhoud:

Tijdens deze cursus behandelen we het natuur analoge opbouwconcept en hoe dit met de F.I.T. gecombineerd kan worden. De behandeling van incisale en occlusale slijtage wordt stap voor stap in de demo en hands-on sessie aangepakt. Door het toepassen van de tijdsbesparende F.I.T. bereiken we eenvoudig en snel een functionele en esthetische totale rehabilitatie.

Het programma, van deze circa twee uur durende online workshop, is als volgt:

  • Presentatie: Forma® Injectie Techniek
  • Praktijk: Demo & hands-on posterieure slijtage behandeling met F.I.T.
  • Praktijk: Demo & hands-on incisale slijtage behandeling met F.I.T.

De groepjes cursisten houden we klein, zodat we interactief en effectief de leerdoelen kunnen bereiken. Deze cursus wordt gegeven middels een GoTo-Meeting, zodat u ook de mogelijkheid heeft om vragen te stellen of zelf via uw webcam de spreker zicht te geven op uw model. De modellen en materialen die u voor de cursus nodig heeft worden voorafgaand aan de cursus toegestuurd.

De kosten van deze cursus zijn € 200,- per cursus set. Deze materialen blijven uw eigendom en kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het trainen van uw collega’s of uitleg richting patiënten.

Schrijf u hieronder in voor deze webinar:

Program

Start presentatie: 18:00 uur

Locatie

Online

Spreker

Patrick Oosterwijk