TrioClear™ Certificatie Cursus

Ontdek de kunst van het werken met clear aligners. Wij hebben alles wat u moet weten om een specialist te worden op het gebied van alignerbehandelingen, van het monitoren van uw behandelingen tot een exclusieve hands-on workshop, alles komt aan bod.

In deze cursus trainen wij u in het lezen van de klinische kaart met betrekking tot IPR en het correct uitvoeren van deze reductie. Daarnaast gaan wij in op welke instrumenten er op de markt zijn om deze behandeling efficiënt te kunnen uitvoeren.

Een andere handeling is het plaatsen van attachments. Dit zijn kleine stukjes composiet die op de tandoppervlakken worden geplaatst om specifieke krachten te leveren voor complexere bewegingen van de tanden.

Wat gaat u leren?

 • Hoe houdt u de voortgang van de behandelingen bij?
 • Eenvoudige oplossingen voor het aanpakken van problemen
 • Methodes om uw resultaten te behouden
 • Stap-voor-stap begeleiding voor het plaatsen van attachments en het uitvoeren van IPR

Al deze essentiële onderwerpen zijn opgenomen in deze uitgebreide TrioClear™ certificeringscursus. Of u nu uw kennis in alignerbehandelingen wilt vergroten of een nieuwe start wilt maken door middel van certificering, wij hebben alles voor u.

Wat zit er in het trainingspakket?

Uw certificeringstraject omvat toegang tot een presentatie en hands-on trainingsvideo’s, samen met essentieel trainingsmateriaal.

Bovendien ontvangt u een certificaat om uw expertise te kunnen aantonen!

Scroll naar beneden om u in te schrijven voor deze cursus.

Details Cursus

 • Locatie: U kunt deze cursus online volgen

 • Spreker: Patrick Oosterwijk

 • Workshop trainer: Mauad Massali

 • Cursuskosten: €99,- inclusief trainingskit en materialen

Wat gaat u leren?

 • Hoe u de voortgang van de behandelingen kunt bijhouden

 • Gemakkelijk te gebruiken technieken voor uitdagingen

 • Tips voor het onderhouden van de resultaten

 • Stap-voor-stap begeleiding voor het plaatsen van attachments en het uitvoeren van IPR met onze gespecialiseerde trainingskit

TrioClear™ Certificatie Cursus

Onze spreker: Marie-Pierre Moulin-Romsee

Marie-Pierre Moulin-Romsee studeerde in 1996 af als tandarts aan de Katholieke Universiteit Leuven. Na een specialisatie in orthodontie startte ze haar eigen praktijk in België.

Ondertussen volgde ze verschillende certificatiecursussen en congressen over aligner therapie en werd ze een specialist in dit type orthodontische behandeling, met deze ervaring begon ze in 2021 bij het bedrijf Modern Dental Europe als de TrioClear™ manager voor Europa.

Marie-Pierre is verantwoordelijk voor de educatie, ondersteuning en productontwikkeling van TrioClear.

Image

Progressief Krachtconcept

Drielaags materiaal

Bisphenol-A Vrij

FDA goedgekeurd

Schrijf u in voor de TrioClear™ Certification Cursus

TrioDim Force TM Technologie

Verhoogde Gingivale Dekking

Minder Attachments

TrioClear iDesign Software

TrioClear Certificatie

Brochure

Om te ontdekken hoe TrioClear™ werkt en meer te weten te komen over onze unieke product specificaties en werkwijze kunt u hier klikken om de TrioClear™ brochure te openen.

Website TrioClear™

Ontdek een uitgebreide bron op de TrioClear™ website, waar u alle informatie kunt vinden over Trioclear™ aligners en de bijdrage in orthodontische behandelingen. Van case reports tot veelgestelde vragen!

Case Report

In dit case report laat Dr. Mortier zien hoe hij de esthetiek en occlusie van de patiënt heeft verbeterd met TioClear™ aligners.

START UW REIS ALS TRIOCLEAR™ PROVIDER BIJ ELYSEE DENTAL