Live evenement

TrioClear™ event

Graag nodigen wij u uit voor ons TrioClear™ event, een speciaal ontworpen evenement om tandartsen kennis te laten maken met TrioClear™ aligners.

Het evenement zal zich richten op de leercurve met betrekking tot het gebruik van TrioClear™ aligners. Dit zal in drie delen behandeld worden door Marie-Pierre Moulin-Romsee, onze expert en ervaren orthodontist:

Deel 1: Introductie van TrioClear™ aligners en basisbehandelingen
Ontvang een uitgebreide introductie van TrioClear™ aligners, inclusief werking, voordelen en toepassingen. Ook zal u begeleid worden bij de basisprincipes en behandelprocedures.

Deel 2: Uitbreiding van behandelingen met TrioClear™ aligners
Verdiep uw kennis en vaardigheden met het TrioClear™ Simple-pakket, dat behandelingen van 4 tot 12 stappen mogelijk maakt. Leer complexere casussen behandelen en optimaliseer de workflow van TrioClear™ aligners.

Deel 3: Behandeling van geavanceerde casussen met TrioClear™ aligners
Ontdek hoe u als algemeen tandarts effectief geavanceerde casussen kunt behandelen. Marie-Pierre Moulin-Romsee helpt u bij het in een vroeg stadium herkennen en aanpakken van potentiële problemen.  

Tijdens het evenement begeleidt onze TrioClear™ specialist u bij elke stap. Er zal ook uitgebreide kennis en expertise worden gedeeld. Tot slot staan onze professionals klaar om al uw vragen te beantwoorden, praktische tips te geven en uw kennis van TrioClear™ aligners verder uit te breiden.

Deze avond biedt u de perfecte gelegenheid om uw expertise en vaardigheden op het gebied van TrioClear™ verder te ontwikkelen. Het is een unieke kans om zowel uw tandheelkundige als assistentiegerichte kennis te vergroten en te profiteren van de ervaring en deskundigheid van onze specialisten.

Het beste van alles? Deelname aan dit event is kosteloos! U kunt uzelf eenvoudig inschrijven via het onderstaande formulier.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze inspirerende avond bij Fort Resort Beemster.

Datum & Locatie

Dinsdagavond 10 oktober 

Fort Resort Beemster

Nekkerweg 24

1461 LC Zuidoostbeemster

Programma

17:30 uur – Aanvang

18:00 uur – Diner

19:00 uur – Start Lezing

21:00 uur – Afsluiting

Inschrijven voor dit event: