Luister naar onze keynote sprekers over de digitale evolutie van de tandheelkunde

Bekijk de interviewvideo’s van onze Think Digital Keynote-sprekers, waarin zij praten over de toekomst van de tandheelkunde en technologische ontwikkelingen.

Met de snelle vooruitgang in materiaalwetenschap en de integratie van kunstmatige intelligentie ondergaat het landschap van de tandheelkunde een belangrijke transformatie. Van de verkenning van biologisch afbreekbare materialen tot de toepassing van AI in behandelplanning en patiëntenzorg, onze sprekers willen inzicht bieden in de opkomende trends en uitdagingen binnen het vakgebied.

Sluit je aan bij ons voor een uitwisseling van gedachten met tandartsen, orthodontisten, onderzoekers en industrieexperts over de complexiteiten en kansen van de toekomst van de tandheelkundige gezondheidszorg. Laten we streven naar een beter begrip van het voortdurend veranderende landschap van de tandheelkunde.

Philippe Nuytens – All-on X

“ALL-ON-X” is een volledige implantaat gedragen oplossing voor tandeloze patiënten die een vaste restauratie willen. Klassiek is dit op 4 of 6 implantaten en wordt de brug op multi-unit abutments geschroefd. Om hier een betrouwbare digitale workflow toe te passen, stellen we de combinatie van IOS met een extra orale scan voor.

Roeland De Paepe – Wat betekent digitaal nou echt voor een tandarts?

Het bezit van een intra-orale scanner markeert slechts het begin van de weg naar digitale tandheelkunde. Een volledige digitale aanpak omvat niet alleen het gebruik van een intra-orale scanner, maar ook het digitaal creëren van casussen en het communiceren via digitale platforms met laboratoria, collega’s en partners. Dit strekt zich uit tot de digitale uitvoering van casussen – van digitale behandelplanning met DSD-tools tot het gebruik van platforms zoals TrioClear™ en CAD/CAM-productie, die allemaal worden ondersteund door ons bij Modern Dental in China.

Patrick Oosterwijk – TrioClear™ & F.I.T.

Tegenwoordig wordt de Align, Bleach en Composite (ABC) techniek steeds populairder. Dit is een snelle en goedkopere oplossing voor patiënten die hun tanden willen rechtzetten en witter willen maken. Richt u eerst op de uitlijning, daarna op het bleken van de elementen totdat uw patiënt de gewenste tint tanden heeft en maak het af met de Forma® Injectietechniek (F.I.T.).

Ruud Sips – RAYFace

De geavanceerde technologie en het innovatieve ontwerp van RAYFace brengen een nieuw niveau van efficiëntie, precisie en comfort in het behandelproces en bieden patiënten en tandheelkundige professionals een unieke ervaring.

Think Digital EU-Roadshow 

U bent van harte uitgenodigd voor de Think Digital European Roadshow, waar innovatie en tandheelkunde samenkomen in het digitale tijdperk! Na het succes van ons evenement in Dongguan, lanceert Modern Dental Europe deze roadshow om de kennis en innovaties die daar zijn gedemonstreerd verder te verspreiden in Europa. De roadshow zal grote steden in Europa aandoen, waaronder Rome, Parijs, Kopenhagen, Amsterdam, Londen en Keulen. Elk evenement is zorgvuldig afgestemd op de unieke uitdagingen en kansen voor lokale tandheelkundige professionals.

Impact en vooruitzichten

Het Think Digital-evenement heeft wereldwijd al een aanzienlijke invloed gehad op de tandheelkundige industrie door professionals te voorzien van de tools en kennis om over te stappen op digitale praktijken. Met de voortdurende technologische vooruitgang en toenemende toepassing van digitale oplossingen zal het landschap van de digitale tandheelkunde zich blijven uitbreiden. De European Roadshow zal deze impact in heel Europa verder vergroten. Samen markeren deze evenementen een cruciale stap voorwaarts in de digitale tandheelkundige revolutie, die efficiëntere en effectievere tandheelkundige behandelingen belooft en uiteindelijk de sector ten goede zal veranderen.