Highlights van het Think Digital Event in Dongguan, China 

Ervaar de hoogtepunten van het Think Digital Event met een exclusieve video van het evenement. Tijdens de boeiende lezingen en workshops kregen de deelnemers een uitgebreid inzicht in de wereld van digitale technologieën in de tandheelkunde, met innovaties zoals geavanceerde 3D-beeldvormingstechnologieën, revolutionaire CAD/CAM-oplossingen en digitale orthodontie. Bekijk de korte impressievideo van dit evenement.

De tandheelkundige wereld ondergaat een transformatie dankzij digitale technologieën, die tandheelkundige behandelingen voorspelbaarder en minder invasief maken. Een belangrijke mijlpaal op deze reis was het recente Think Digital-evenement in Dongguan, China, waar professionals uit de tandheelkundige sector bijeenkwamen om de nieuwste ontwikkelingen in de digitale tandheelkunde te bespreken en te verkennen.

Digitale tandheelkunde staat centraal in Dongguan

Het Think Digital Event in Dongguan markeerde een cruciale stap voorwaarts voor de toekomst van de tandheelkundige zorg. Het concentreerde zich op de integratie van digitale technologieën in de dagelijkse tandheelkundige praktijk, met de nadruk op tools en technieken zoals 3D-beeldvorming, CAD/CAM-oplossingen en digitale orthodontie. Deze innovaties beloven de diagnostische nauwkeurigheid te verbeteren, de behandelplanning te optimaliseren en betere resultaten voor de patiënt te behalen tegen een lagere biologische belasting.

Deelnemers kregen de kans om te werken met digitale technologie, waaronder RAYFace 3D-simulaties en geavanceerde softwaresystemen die een nieuw niveau van communicatie en gegevensuitwisseling bieden. Deze praktische ervaring is van essentieel belang voor praktijkprofessionals om de potentiële impact en toepassingen van digitale hulpmiddelen in hun praktijk volledig te begrijpen.

Think Digital EU-Roadshow 

U bent van harte uitgenodigd voor de Think Digital European Roadshow, waar innovatie en tandheelkunde samenkomen in het digitale tijdperk!

Na het succes van het evenement in Dongguan lanceert Modern Dental Europe een Europese Roadshow om de kennis en innovaties die daar zijn gedemonstreerd verder te verspreiden. De roadshow zal langs grote steden in Europa reizen, waaronder Rome, Parijs, Kopenhagen, Amsterdam, Londen en Keulen, waarbij elk evenement is afgestemd op de specifieke uitdagingen en kansen voor lokale tandheelkundige professionals.

De roadshow fungeert als platform voor het voortzetten van de discussies die in Dongguan zijn gestart, met workshops en seminars die dieper ingaan op specifieke aspecten van digitale tandheelkunde. Onderwerpen zoals digitale workflowintegratie, patiëntencommunicatie en gegevensbeveiliging zijn grondig onderzocht, waardoor een uitgebreid beeld is ontstaan van hoe digitale hulpmiddelen naadloos kunnen worden geïntegreerd in tandartspraktijken.

Impact en vooruitzichten

Het Think Digital-evenement heeft wereldwijd al een aanzienlijke invloed gehad op de tandheelkundige industrie door professionals te voorzien van de tools en kennis om over te stappen op digitale praktijken. Met de voortdurende technologische vooruitgang en toenemende toepassing van digitale oplossingen zal het landschap van de digitale tandheelkunde zich blijven uitbreiden. De European Roadshow zal deze impact in heel Europa verder vergroten. Samen markeren deze evenementen een cruciale stap voorwaarts in de digitale tandheelkundige revolutie, die efficiëntere en effectievere tandheelkundige behandelingen belooft en uiteindelijk de sector ten goede zal veranderen.