Interview Torsten Schwafert met Dr. Jasper Thoolen

Veel tandartsen staan nog aan het begin van hun digitale transformatie. Wat adviseert onze digitale expert, Dr. Jasper Thoolen, om deze transformatie te versnellen? Ontdek zijn inzichten in het interview met Torsten Schwafert, CEO van Modern Dental Europe.

Think Digital EU-Roadshow

U bent van harte uitgenodigd voor de Think Digital European Roadshow, waar innovatie en tandheelkunde samenkomen in het digitale tijdperk! Na het succes van ons evenement in Dongguan, lanceert Modern Dental Europe deze roadshow om de kennis en innovaties die daar zijn gedemonstreerd verder te verspreiden in Europa. De roadshow zal grote steden in Europa aandoen, waaronder Rome, Parijs, Kopenhagen, Amsterdam, Londen en Keulen. Elk evenement is zorgvuldig afgestemd op de unieke uitdagingen en kansen voor lokale tandheelkundige professionals.

Impact en vooruitzichten

Het Think Digital-evenement heeft wereldwijd al een aanzienlijke invloed gehad op de tandheelkundige industrie door professionals te voorzien van de tools en kennis om over te stappen op digitale praktijken. Met de voortdurende technologische vooruitgang en toenemende toepassing van digitale oplossingen zal het landschap van de digitale tandheelkunde zich blijven uitbreiden. De European Roadshow zal deze impact in heel Europa verder vergroten. Samen markeren deze evenementen een cruciale stap voorwaarts in de digitale tandheelkundige revolutie, die efficiëntere en effectievere tandheelkundige behandelingen belooft en uiteindelijk de sector ten goede zal veranderen.