Deze scanner brengt u mee naar de toekomst!

5 redenen om te kiezen voor een RAYFace scanner

1. Razendsnelle scans met één opname: de geavanceerde technologie van RAYFace scant het gezicht in slechts 0,05 seconden, waardoor een snel en efficiënt proces ontstaat dat tijd bespaart voor tandheelkundige professionals en patiënten.

2. Automatische uitlijning: RAYFace maakt gebruik van hightech AI om automatisch de gezichtscan van uw virtuele patiënt uit te lijnen met IOS en CBST gegevens. Hierdoor ontstaat een virtuele 3D patiënt die wordt geanalyseerd met behulp van geavanceerde op het gezicht gebaseerde technologie voor esthetiek en glimlachontwerp. Een automatisch gegenereerde virtuele Facebow!

3. Face-driven behandeling: een innovatieve aanpak in de tandheelkunde die zich richt op het creëren van een natuurlijk evenwicht tussen gezichtskenmerken en tanden, resulterend in een persoonlijke en natuurlijk ogende glimlach.

4. Verbeterde communicatie: RAYFace is het meest efficiënte communicatiemiddel met uw patiënten en partners. RAYFace helpt niet alleen bij een vlotte communicatie tussen tandartsen en patiënten, maar ook bij het delen van virtuele patiëntgegevens met uw laboratorium via ons platform, RAYTeams.

5. Naadloze integratie in Digital Workflows: In het tijdperk van digitale tandheelkunde is vlekkeloze integratie cruciaal. Rayface scanners zijn ontwikkeld om moeiteloos te integreren in bestaande digitale werkstromen, waardoor tandartsen gemakkelijk kunnen overstappen naar digitale oplossingen.

Wanneer RAYFace gebruiken?

RAYFace zal onze casussen optimaliseren. Het plannen begint op het gezicht, omdat het gezicht bepalend is voor de glimlach. RAYFace biedt toegevoegde waarde voor al deze toepassingen:

1. PROTHETISCH PLANNEN (DSD): middenlijn, kanteling, incisale hoek, glimlachlijn

2. MEERVOUDIGE CASES: occlusaal vlak, kanteling, occlusale beweging

3. PROTHESES, FULL ARCH IMPLANTATEN, C&B&I, FIT

4. TrioClear™ aligner cases: RAYFace kan worden gebruikt voor face driven alignment