Geen enkele patiënt vindt het fijn om te wachten op een rebasing of een reparatie van elementen. Wij hebben servicelocaties door heel Nederland zodat wij u en uw patiënt een snelle service kunnen bieden. Reparaties, rebasingen en uitbreidingen tot en met vier elementen die ’s morgens vóór 10.00 uur bij ons worden aangemeld, worden diezelfde dag uiterlijk om 16.00 uur weer bij u op de praktijk afgeleverd.

Voor uitbreidingen van vijf en meer elementen en rebasingen op implantaten geldt dat, wanneer ze vóór 10.00 uur zijn aangemeld, ze de volgende dag uiterlijk om 16.00 uur weer bij u terug in de praktijk zijn.

Om deze service goed te kunnen uitvoeren hebben wij Nederland in drie regio’s verdeeld. De drie verschillende regio’s zijn: regio noord, regio midden en regio zuid. In elk van deze regio’s is een Elysee Dental medewerker vertegenwoordigd die zorgdraagt voor het coördineren van het ophalen en terugbrengen van de aangemelde reparaties en rebasingen.

Afhankelijk van de regio waarin uw praktijk zich bevindt kunt u eventuele reparaties of rebasingen aanmelden via het voor die regio geldende telefoonnummer of e-mailadres. Reparaties en rebasingen worden altijd door één van onze chauffeurs opgehaald en dezelfde dag retour gebracht.