Over Elysee Dental

Wij begrijpen het belang van kwaliteit, nauwkeurigheid en tijdige levering als het gaat om tandheelkundige laboratoriumdiensten. Ons team van hoog opgeleide en ervaren professionals is toegewijd om u van de ondersteuning te voorzien om tandheelkundige oplossingen op maat te ontwikkelen die het beste resultaat voor uw patiënten leveren.

Missie

Elysee Dental staat voor state-of-the-art tandheelkundige technologie tegen een concurrerende prijs. Elysee Dental is een professionele, economisch sterke en betrouwbare partner die tandartsen altijd een stabiel en voorspelbaar proces biedt.

Visie

Elysee Dental maakt hoogwaardige tandtechniek toegankelijk voor alle patiënten. Daarnaast is Elysee Dental vroegtijdig betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe technieken en materialen zodat de juiste zorg altijd gegarandeerd kan worden.

Elysee Dental werkt samen met tandartsen, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en studenten tandheelkunde. Als onderdeel van de wereldwijde Modern Dental Group gebruiken we onze kennis en schaalgrootte om onze klanten en patiënten een optimale prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Elysee Dental wil gezien worden als een innovatieve organisatie met een voorspelbaar en betrouwbaar proces. Binnen Elysee Dental wordt de huidige regelgeving gevolgd, met name de Gedragscode Medische Hulpmiddelen. Nieuwe ontwikkelingen binnen Elysee Dental zijn gericht op het perfecte patiëntenresultaat, gemak en maximale efficiëntie voor succesvolle tandartsen. Daarbij werken wij transparant en altijd met gecertificeerde producten.

Elysee Dental wil zijn leidende positie in Europa nog verder uitbreiden.

.

The modern dental care foundation

Als toonaangevend bedrijf in onze sector zetten wij ons ten volle in om met onze oplossingen waarde toe te voegen voor tandartsen en patiënten en duurzaam succes te creëren voor alle belanghebbenden. Het combineren van onze vaardigheden en ons professionele netwerk om ook bij te dragen aan mensen in moeilijke omstandigheden voelt als een groot voorrecht. In plaats van onze betrokkenheid te verdelen over vele gesponsorde projecten met beperkte impact, hebben we besloten onze middelen als European Group of Modern Dental bedrijven op lange termijn te richten op een programma met significante impact.

Ons team

We staan voor u klaar

Wij begrijpen het belang van kwaliteit, nauwkeurigheid en tijdige levering als het gaat om tandheelkundige laboratoriumdiensten. Ons team van hoog opgeleide en ervaren professionals is toegewijd om u van de beste zorg en steun te voorzien om tandheelkundige oplossingen op maat te ontwikkelen die het beste resultaat voor uw patiënten leveren.

Onze accountmanagers komen graag bij u langs om u wensen voor een goede samenwerking te bespreken.