Educatie Elysee Dental

Een uitstekende tandheelkundige partner zijn betekent niet alleen producten en diensten van hoge kwaliteit leveren, maar ook onze klanten helpen hun efficiëntie en effectiviteit te verbeteren. Een manier om dit te bereiken is het aanbieden van opleidingen op verschillende niveaus, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Wij bieden basisonderwijsmateriaal zoals instructievideo’s, casestudy’s, webinars en e-learning, om klanten te helpen de grondbeginselen van onze oplossingen te begrijpen. Daarnaast bieden wij ook meer geavanceerde opleidingen en trainingen om klanten te helpen hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Dit onderwijs kan bestaan uit diepgaande live trainingen, workshops en trainingen in de praktijk die praktijkervaring en persoonlijke begeleiding bieden. Met name klanten die hun workflows willen optimaliseren hebben baat bij geavanceerde opleidingen. Door opleidingen op verschillende niveaus aan te bieden, helpen wij onze klanten hun vaardigheden, productiviteit en resultaten te verbeteren.

Live cursussen

Blijf up-to-date:

Wilt u uw vaardigheden verbeteren en uw carrière naar een hoger niveau tillen?

Leer van de besten: Onze cursussen worden gemaakt door experts uit de branche met jarenlange ervaring in hun vakgebied. U kunt dus rechtstreeks met hen in contact komen en van hun inzichten leren.

Onze live cursussen worden regelmatig bijgewerkt om de laatste ontwikkelingen op elk gebied weer te geven, zodat u over de meest actuele kennis beschikt.

Webinars

Ontdek onze On-Demand Webinars

Verken onze uitgebreide collectie on-demand video’s! Hier vindt u video’s van al onze producten en technieken, beschikbaar om te bekijken waar en wanneer het u uitkomt. Ontdek wat wij te bieden hebben en laat u inspireren door onze expertise.

E-learning

24 uur per dag de mogelijkheid om kennis te vergroten.

Onze e-learnings behandelen verschillende onderwerpen, van de nieuwste tandheelkundige technologie en technieken tot digitale workflows.

Naast het gemak en de flexibiliteit van e-learning zijn onze cursussen ook gratis, waardoor het een ideale manier is om uw kennis en vaardigheden te verbeteren. Plus: door te investeren in uw opleiding bent u beter uitgerust om de best mogelijke zorg te bieden aan uw patiënten en uw professionele doelen te bereiken.

Dus waarom wachten? Schrijf u vandaag nog in voor onze e-learning Modern Dental Academy.

Casereports

Lees de ervaringen van uw collega’s!

Bij ons bedrijf zijn wij trots op de Case Reports die zijn geschreven door professionals in de gezondheidszorg die onze producten hebben gebruikt. Als u een zorgverlener bent die meer wil weten over onze producten, nodigen wij u uit om de Case Reports van uw collega’s te bestuderen. Deze rapporten leveren waardevol bewijs van de voordelen van onze producten en kunnen u helpen weloverwogen beslissingen te nemen over het gebruik ervan in uw praktijk.