Live evenement

TrioClear™ Esthetiek Functionaliteit en Restauratieve Toepassingen event

U bent van harte uitgenodigd voor een onvergetelijke avond vol innovatie en expertise op ons TrioClear™ event! Dit exclusieve evenement, georganiseerd op de locatie van Elysee Dental, is speciaal ontworpen om tandartsen kennis te laten maken met de mogelijkheden van TrioClear™ aligners, met een bijzondere focus op de pre-restauratieve aspecten.

We trappen af met een voortreffelijk diner, waarna onze TrioClear™ specialisten u zullen begeleiden en diepgaande kennis en expertise delen. Van praktische tips tot strategieën voor het aanpakken van zelfs de meest uitdagende esthetische gevallen, deze avond biedt een schat aan waardevolle inzichten.

Dit evenement is niet alleen gericht op tandartsen, maar ook op assistenten, orthodontisten en praktijkmanagers. We hebben een gevarieerd programma samengesteld om aan de behoeften van alle praktijkleden te voldoen. Bovendien zijn KRT-punten beschikbaar voor uw deelname!

En het beste van alles? Deelname aan dit evenement is volledig kosteloos! Schrijf u vandaag nog in om uw plaats te reserveren.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze inspirerende avond. Tot dan!

Datum & Locatie

Dinsdagavond 14 mei

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25

8011 ND Zwolle

Programma

17:30 uur – Aanvang

18:00 uur – Diner

19:00 uur – Start Lezing

21:00 uur – Afsluiting

Inschrijven voor dit event: