Van TRIOS tot patiëntresultaten – Vereenvoudig en verbind elke stap

Ontdek Nieuwe Mogelijkheden met 3Shape Unite

3Shape begrijpt dat een goede scan slechts de eerste stap is naar een succesvol patiëntresultaat. Met 3Shape Unite verkent u een wereld van mogelijkheden voor uw scans. Profiteer van duizenden apps, vereenvoudig behandelingsworkflows, en krijg veilig toegang tot uw TRIOS-scans in de cloud vanaf elk apparaat.

Waarom Kiezen voor 3Shape Unite?

Open Platform: Stem digitale tandheelkunde af op uw specifieke behoeften, of u nu scans naar een laboratorium stuurt, tandheelkundige behandelingen in eigen beheer uitvoert met 3Shape of andere partner-apps gebruikt, of een combinatie van beide.
Unite Store: Breid uw mogelijkheden uit met duizenden handige apps. Meer dan 100 partners van wereldklasse ondersteunen toepassingen zoals 3D-printen, frezen, patiëntbeheer, beeldvormingssystemen, slaapapneu-behandelingen, en nog veel meer.
Samenwerking met 3Shape Laboratoria: Werk samen met meer dan 25.000 3Shape laboratoria wereldwijd. Met one-click setup voor partners, een vereenvoudigd labbestelformulier met ingebouwde chat, en een uitgebreide portfolio van beeldgegevens, zijn effectieve samenwerking en communicatie nu gemakkelijker dan ooit.

Kies voor 3Shape Unite en transformeer uw praktijk met innovatieve technologie en uitgebreide partnerschappen die uw tandheelkundige resultaten verbeteren.

Unite optimaliseert de workflows van TRIOS en zorgt voor naadloze verbindingen met de juiste partners. Dit resulteert in uitstekende casusresultaten en biedt patiënten de zorg die ze verdienen.

Met de Unite Cloud-app en -web zijn patiëntcases altijd en overal beschikbaar. Hierdoor kunnen u en uw collega’s vanaf elke locatie en elk apparaat toegang krijgen tot uw werk. Of het nu via een mobiele telefoon, tablet, pc of TRIOS MOVE+ is, met Unite Cloud kunt u patiëntcasussen beheren, de voortgang volgen en efficiënt communiceren met uw lab.

Unite biedt tandheelkundige professionals de flexibiliteit om hun werkwijze en samenwerkingspartners te kiezen, zodat zij superieure patiëntenzorg kunnen leveren.