De premium MEDIT i900

We introduceren met trots de nieuwste toevoeging aan onze scannerfamilie: de MEDIT i900. Deze premium scanner belichaamt onze “ALL IN for You” filosofie en stelt een nieuwe standaard van uitmuntendheid. Met geavanceerde functies en naadloze efficiëntie biedt de i900 gebruikers ongeëvenaarde precisie, nauwkeurigheid en comfort dankzij zijn lichtgewicht ontwerp, geavanceerde optische engine en uitgebreide gezichtsveld. Ervaar een hoger niveau van IOS-efficiëntie met de Touch Band & Touch Pad, die het scanproces verbeteren met een bediening, zonder de noodzaak van fysieke knoppen.

Lichtgewicht en een compact ontwerp: De MEDIT i900 is de lichtste en meest compacte scanner in zijn klasse en biedt gebruikers een optimale balans en comfort tijdens scansessies.

Derde generatie optische engine:
De i900 is voorzien van een geheel nieuwe state-of-the-art optische engine, met een uitgebreid gezichtsveld voor gedetailleerde en nauwkeurige scans, wat resulteert in precieze resultaten.

Naadloze werking: De MEDIT i900 biedt een naadloze scanervaring, van begin tot eind, zodat gebruikers moeiteloos scans met precisie en nauwkeurigheid kunnen uitvoeren.

Precisie en nauwkeurigheid:
Dankzij de geavanceerde technologie en het ontwerp levert de MEDIT i900 nauwkeurige scans die voldoen aan de hoge eisen van de moderne digitale tandheelkunde.

Moeiteloos scannen: Gebruikers kunnen genieten van een soepel en efficiënt scanproces, dankzij de gebruiksvriendelijke interface en het ergonomische ontwerp.

Comfort en gemak: Ook geeft de scanner prioriteit aan gebruikerscomfort en gemak, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor alle leden van het tandheelkundige team. Kortom, de MEDIT i900 premium scanner combineert eersteklas prestaties met essentiële functionaliteit, zet een nieuwe standaard in intra-orale scanning en biedt gebruikers een superieure scanervaring.