TrioClear™ iDesign 2.0 met RAYFace integratie

Ontdek de mogelijkheden van RAYFace integratie binnen het TrioClear™ platform. Deze geavanceerde integratie combineert naadloos 3D-scantechnologie voor het gezicht met behandelplanningssoftware, waardoor u behandelresultaten met precisie kunt visualiseren.

Met RAYFace kunt u binnen enkele seconden een nauwkeurige scan maken van uw patiënt. Dit revolutionaire hulpmiddel maakt het mogelijk om moeiteloos digitale modellen van het gezicht van uw patiënten te maken, waardoor u voor elk individu een op maat gemaakt behandelplan kunt opstellen. De integratie van RAYFace in TrioClear™ biedt een uitgebreide set tools om uw workflow te stroomlijnen, van virtuele behandelsimulaties tot geautomatiseerde casusanalyse.

Door RAYFace in uw praktijk te integreren, investeert u niet alleen in technologie – u investeert ook in patiënttevredenheid. Met levensechte simulaties die de glimlach na de behandeling laten zien, kunt u uw patiënten weloverwogen beslissingen laten nemen over hun orthodontische behandeling. Dit resulteert in enthousiaste, betrokken patiënten.